Un zarzavagiu din Giurgiu s-a pricopsit cu cel mai bun fertilizant din Europa

996

Originar din satul Câmpurelu, parte a comunei Colibași – Giurgiu, Nicu Ninel Chiriac face agricultură de când se știe.

„Tata m-a făcut să iubesc activitatea asta. Cred că aveam vreo 9 ani când a început să pună primele solarii. Așa că sunt un veteran al legumiculturii, cu peste 4 decenii de experiență în spate”, spune câștigătorul celor 25 de Kg de Agromaster 16-10-16.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Premiul a venit la fix, domnul Chriac urmând ca pe 5 mai să înființeze cultura de roșii olandeze, „celebrele Klass F1 și Zadurela. Vă dați seama că aveam nevoie de fertilizant ca de aer.” Pentru Ninel Chiriac acest premiu va reprezenta o adevărată provocare:

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

„Nu am folosit până acum Agromaster. Am aflat de el, citind postarea pusă de Specialist în fertilizare pe un grup de agricultură de pe Facebook. Mi-a placut ce caracteristici de performanta are, nu se regasesc la alte produse similare. Sper sa ma ajute sa obțin o cultura de roșii foarte calitativă și cantitativă”.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Specialistul ICL l-a ajutat pe legumicultorul din Giurgiu chiar și cu câteva analize de sol, precum și cu sfaturi despre schema ideală de fertilizare de-a lungul întregului ciclu de vegetație și producție al culturii ce urma să fie înființată.

Și celelalte culturi (castraveți, roșii și gulie) existente în solariile fermierului au fost analizate, primind cele mai bune sfaturi despre cum poate să asigure fertilizarea ideală obținerii profitului scontat.