Home Stiri VIDEO Portret de fermier – legumicultorii Valentin Cristea și Claudiu Breazu

VIDEO Portret de fermier – legumicultorii Valentin Cristea și Claudiu Breazu

89 views
VIDEO Portret de fermier – legumicultorii Valentin Cristea și Claudiu Breazu

Într-o nouă ediție a emisiunii ”Portret de fermier”, echipa AGRO TV a mers în județele Ialomița și Buzău, pentru a sta de vorbă cu doi legumicultori.

La Roșiori, realizatorul Ovidiu Ghinea a vizitat depozitul lui Valentin Cristea, un tânăr fermier care a mizat pe legume, o pasiune moștenită din familie. Depozitul, construit printr-un proiect finanțat parțial din fonduri europene, a costat în jur de 400.000 euro, o investiție necesară însă pentru a îndeplini cerințele pieței. Mai multe detalii puteți afla chiar de la tânărul legumicultor, urmărind emisiunea în video-ul de mai jos.

În partea a doua a emisiunii, echipa AGRO TV s-a deplasat la Glodeanu Sărat, pentru a sta de vorbă cu legumicultorul Claudiu Breazu. Anul acesta n-a fost unul deloc ușor pentru el, cum n-a fost nici pentru alți legumicultori din zonă, după cum ne-o spune chiar el. Condițiile meteo vitrege și pandemia le-au dat planurile peste cap cultivatorilor de legume, iar mulți se zbat din greu pentru a supraviețui și a-și duce mai departe afacerile. Aflați mai multe urmărind ”Portret de fermier”. Click pe video: