VIDEO Titan Machinery România: CASE IH PATRIOT – NOUA SERIE 50™ 3 Modele din ultima generație 50

3

Titan Machinery aduce în România o serie de mașini pentru erbicidat cu sisteme unice extrem de performante.

Autopropulsatele Case IH Patriot din seria 50, cu dispunerea cabinei în față și a motorului în spate, cu rampe puternice și durabile in timp, asigura o pulverizare precisă, de mare calibru, efectuată în timp util. Noul pulverizator din aceasta serie combină aceste elemente cheie, distinctive, cu soluții avansate pentru o erbicidare foarte eficienta.

Pentru a construi această mașină, inginerii Case IH au cules informații de la fermierii și vânzătorii de utilaje din întreaga lume, pe parcursul mai multor ani și astfel au definit această nouă generație de mașini autopropulsate pentru erbicidat Patriot, oferind în definitiv o experiență nouă operatorului, o eficiență și o acuratețe pe care le merită fiecare fermier.

De zeci de ani, designul distinctiv al autopropulsatelor Case IH Patriot, cu dispunerea cabinei în față și a motorului în spate, cu rampe puternice și durabile timp îndelungat, a reprezentat un element esențial pentru pulverizarea precisă, de mare calibru, efectuată în timp util. Acum, noul pulverizator din seria 50 Case IH Patriot combină aceste elemente cheie, distinctive, cu soluții avansate de tehnologie și conectivitate pentru a vă conduce aplicația de erbicidare la următorul nivel. 

Pentru mai multe detalii puteți accesa: https://www.titanmachinery.ro/utilaje-agricole/utilaje-protectie-culturi/masini-de-erbicidat-autopropulsate/case-ih-patriot-noua-serie-50.html

video
play-sharp-fill