Vrei sa mergi la sapa in weekend? Afla cum va fi vremea

670

Meteorologii au emis, joi, o atenţionare de instabilitate atmosferică accentuată şi disconfort termic, valabilă pentru cea mai mare parte a ţării, începând de vineri de la prânz. Temperaturile vor ajunge, în timpul după-amiezii, până la 36 de grade Celsius, mai ales în partea sudică a ţării.

Potrivit informării transmise de către meteorologi, de vineri, de la ora 13.00, până sâmbătă, la ora 04.00, vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată în Maramureş, Transilvania, Crişana, Banat şi Moldova, precum şi în zonele de deal şi de munte din restul teritoriului, iar în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă (23/24 iunie), local, şi în Dobrogea şi Muntenia.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

”Vor fi averse torenţiale, frecvente descărcări electrice, vijelii şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20 litri pe metru pătrat şi, pe arii restrânse, îndeosebi în Maramureş, Transilvania şi la munte, se vor înregistra 40 – 50 de litri pe metru pătrat”, anunţă meteorologii.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

Potrivit acestora, în după-amiaza zilei de vineri, în regiunile sud-vestice şi sudice, local disconfortul termic va fi ridicat – indicele temperatură – umezeală (ITU) se va situa în jurul pragului critic de 80 de unităţi, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 33 şi 36 de grade, izolat mai ridicate în sudul Olteniei.

AGRO-TV.RO, AUDIENȚĂ DE PATRU ORI MAI MARE DE LA ÎNCEPUTUL ACESTUI AN

La sfârşitul săptămânii, în special în jumătatea de sud a ţării, în orele după-amiezii, disconfortul termic se va menţine ridicat şi local vremea va fi caniculară.