Vrei sa te faci sanatos?

552

Ma intrebi si pe mine, Isuse!

Iar eu iti raspund da: mai ales sufletul meu este bolnav; este impiedicat si lent in a iubi, in a-i sluji pe frati… Si eu, ca bolnavul din piscina din Betesda, nu am pe nimeni care sa ma poata ajuta! Iti multumesc ca esti tu, ca este Biserica ta: in ea tu ma primesti, ma insanatosesti si ma reinnoiesti, imi redai bucuria de a trai si de a iubi!

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”