26  DE ANI DE TELEVIZIUNE, 26  DE ANI DE PRIMA TV

1

Prima TV a însemnat, în cei 26 de ani de existența, istorie. A fost postul de televiziune la care telespectatorii au putut urmări primul serial de televiziune românesc, primul show de cultură generală, primul reality show. Pentru postul de televiziune din portofoliu Grupului Clever misiunea a fost tot timpul entertainmentul și informarea corectă și echilibrată a telespectatorilor. În 26 de ani, Prima TV a lansat formate de succes, care au scris istorie în România și au creat adevărate fenomene: Copiii spun lucruri trăznite, Vrei să fii milionar,  Big brother, Schimb de mame, Supernanny, Cronica Cârcotașilor sau Cursa iubirii. Una dintre cele mai iubite producții românești, Trăzniții, a intrat în Cartea Recordurilor drept sitcom-ul cel mai longeviv din lume.

În zi specială, la aniversarea a 26 de ani,  Prima TV își invită telespectatorii să se bucure de producții românești de succes. Duminică, 17 decembrie, de la 12.00, râdem alături de Toma Caragiu și Carmen Stănescu într-o pelicula clasică, Premiera. De la 14.00, Mircea Dinescu a pregătit o ediție Poezie și delicatețuri cu arome delicioase și muzică de taraf autentic. Iar seara se anunță plină de surprize în reality show-ul care a cucerit România, Schimb de mame, care începe la 20.00. Show-ul este unul dintre cele mai longevive si iubite de public formate de televiziune.

Și pentru vedetele Prima TV, ziua de 17 decembrie este specială. „Am venit într-o echipă care m-a primit din prima cu brațele deschise. Am spus, împreună, Primii câștigă. Am plecat, împreună, în Cursa iubirii.  Aștept cu nerăbdare provocările din anul ce vine și mă bucur să petrec, alături de colegii mei inimoși, ziua Prima TV”, spune Gabriel Coveșeanu ( Cove). Și pentru gazda Focus 18, Andreea Berecleanu, Prima TV înseamnă știri echilibrate, corect și ancorate în actualitate. „…….”.

 Sâmbătă, pe 17 decembrie, postul de televiziune din portofoliul grupului Clever împlinește 26 de ani de existență și aniversează alături de telespectatori cu o zi specială.  

Primii 26 de ani la Prima TV, postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever,  sunt plini de proiecte unice de televiziune, premiere și un îndemn:  „ crede în bine!” Și continuăm!