CNH Industrial câștigă titlul de „Cea mai bună companie internațională de operare” din top business-ul austriac

48
CNH Industrial câștigă titlul de „Cea mai bună companie internațională de operare” din top business-ul austriac

CNH Industrial Austria, compania-mamă a Case IH și STEYR, a fost desemnată „Cea mai bună companie internațională de operare 2020” în competiția companiilor de top din Austria / subliniază statutul „Calitate realizată în Austria” a tractoarelor Case IH și STEYR. Tractoarele Case IH și STEYR sunt fabricate la instalația St. Valentin din Austria Inferioară.

Recunoscut pe scară largă drept cea mai importantă competiție de afaceri din țară, concursul este organizat de PricewaterhouseCoopers (PwC), cotidianul austriac „Die Presse” și furnizorul de date financiare Kreditschutzverband von 1870 (KSV).

Categoria „Internațională” este deschisă companiilor cu structură internațională, model de afaceri și lanț de valoare/ structură a clienților. Aceștia trebuie să producă produse sau servicii cu relevanță pe piața globală, exporturile reprezentând o pondere semnificativă din producție și au sucursale peste mări. Fabrica produce aproximativ 10.000 de tractoare pe an pentru clienții din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Asia și din jurul Pacificului.

Comentând cu privire la ultimul premiu, Hannes Woegerbauer, director de uzină St. Valentin, a declarat: „A fi numită Cea mai bună companie internațională de operare din Austria este o mare onoare și, subliniază, încă o dată, statutul„ Calitatea produsă în Austria” a tractoarelor noastre, pe care clienții le apreciază și respectă. Acest lucru ne-a ajutat să extindem în continuare piețele către care exportăm acum tractoare fabricate de St. Valentin, care includ Japonia, Coreea și Uzbekistan.

„Premiul este deosebit de apreciat într-un an care a adus provocări excepționale și fără precedent pentru toată lumea din cadrul companiei noastre, partenerilor din lanțul de aprovizionare și dealeri. A fost extrem de încurajator faptul că toți au lucrat foarte mult pentru a minimiza impactul asupra producției și vânzărilor – și cel mai important pentru a asigura sănătatea și siguranța angajaților noștri. ”

CNH Sf. Valentin, care are o istorie îndelungată de tehnologie agricolă inovatoare și tehnici avansate de producție slabă, se dezvoltă prin excelența, expertiza și pasiunea celor 600 de angajați, dintre care o mare parte sunt fermieri cu fracțiune de normă. Acest lucru garantează un nivel foarte ridicat de concentrare asupra clienților și este un motiv major pentru care fabrica atinge în mod constant calitatea ridicată de care au nevoie fermierii.

De la deschiderea sa în 1947, fabrica a produs în jur de 600.000 de tractoare și se bucură de o reputație impecabilă în cadrul CNH Industrial. Coordonând 12.000 de piese de la peste 400 de furnizori din întreaga lume, produce 24 de linii de produse și 98 de modele, cu 4.857 de opțiuni pe linia de asamblare extrem de adaptabilă, inclusiv tractoare Case IH Optum CVXDrive, Puma Series, Maxxum Series și Luxxum, împreună cu STEYR Terrus CVT,  CVT, Impuls CVT, Seria Profi și modelele Multi. cnh cnh cnh