Utilizarea ciupercilor în alimentație este un obicei care a apărut încă din vremuri străvechi la noi in țară. Aceste legume sunt considerate în religia creștina un aliment de bază, și sunt folosite în diferite rețete culinare în perioada postului. Ciuperca este cultivată de ani de zile datorită nutrienților esențiali și uimitoarelor beneficii pentru sănătate. Iată așadar care sunt uimitoarele caracteristici pozitive ale ciupercilor, în materialul video de mai jos.
Agropress utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări impuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în privința prelucrării datelor cu caracter personal (GDPR). Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.SUNT DE ACORD CU POLITICA DE COOKIERESPINGEPolitica de Confidentialitate