Anunțul momentului privind despăgubirile de secetă! Când intră banii în conturi

5

Banii pentru despăgubirile de secetă au fost transferați către Direcțiile Agricole Județene (DAJ), care urmează să facă plățile în cursul zilelor de astăzi și mâine. Anunțul oficial a fost făcut de ministrul agriculturii, Petre Daea, în direct la AGRO TV, în emisiunea ”Agricultura la Raport”.

Șeful MADR a vorbit încă o dată despre formula de calcul a despăgubirilor, despre care susține în continuare că este corectă, în ciuda opiniilor diferite din partea unor fermieri. Totodată, Daea i-a asigurat pe fermieri că vor avea despăgubirile de secetă în cont până la sfârșitul anului.

”Vreau să asigur fermierii că zilele următoare vin banii. Toți banii au fost transferați la Direcțiile Agricole Județele; DAJ-urile fac ordinele de plată. Să fie foarte clar, la mine între vorbă și faptă este semnul egal. Eu nu promit, eu fac, și acum le spun fermierilor că vor lua banii zilele viitoare, mâine și poimâine. Se încheie și această acțiune, pentru că așa trebuie să se încheie”, a precizat ministrul Daea.

Întregul interviu acordat de ministrul agriculturii realizatorului Ovidiu Ghinea poate fi urmărit în înregistrarea emisiunii ”Agricultura la Raport”, pe canalul de youtube AGRO TV.

video
play-sharp-fill