AON – soluția potrivită pentru managementul riscului, reasigurare și consultanță în sectorul agricol

5

AON, cu o prezență globală în peste 120 de țări, este o companie de consultanță, oferind o gamă largă de soluții de reducere a riscului. Prin consiliere și soluții structurate care ajută la identificarea, cuantificarea și gestionarea mai bună a expunerii la risc, Aon oferă informații și sfaturi pentru a ajuta liderii organizațiilor să ia decizii mai bune pentru protejarea și creșterea afacerilor ale acestora. 

Aon este prezentă pe piața din România încă din anul 2005, iar compania s-a marcat prin serviciile apreciate de clienți având o echipă de peste 60 de profesioniști care acoperă zona de business, specialități, proprietate, accidente și credit comercial.

Echipa AgroTV, a mers la unul dintre evenimentele AON desfășurat în parteneriat cu AGXecutive, la care directorul AON România, Eugen Anicescu, a menționat: „AON este unul dintre cei mai mari consultanți brokeri de risc asigurări globali. Suntem o companie americană, prezentă în peste 120 de țări. Această amprentă globală ne permite să avem expertiză pentru orice problemă pentru că, atunci când se întâmplă ceva putem să înrolăm în soluționarea acestei probleme un partener al nostru, atât în expertiza locală cât și din afară. Avem parteneriate atât în România cât și în piețe externe. Încercăm să venim cu soluții pentru companiile agricole, luând în calcul seceta cu care ne confruntăm de la an la an”. 

În plus, compania AON oferă consultanță pentru alegerea soluțiilor și produselor potrivite pentru riscurile climatice cu care se confruntă fiecare fermier. „Ceea ce aducem noi pe piața agricolă sunt asiguratori interni cu produse tradiționale și asigurători externi cu produse complementare asigurării tradiționale pentru ca aceștia să aibă sustenabilitate și prectibilitate economică în ferme”, a adăugat Cerasela Tudor, consultant business Agriculture AON, România.