APIA, anunț de ULTIMĂ ORĂ privind plățile din 2023 pentru fermieri

5

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a publicat joi un anunț în care face cunoscute ultimele date oficiale legate de campania de primire a cererilor de plată din 2023, finalizată miercuri.

Potrivit reprezentanților APIA, numărul cererilor de plată primite până la 31 mai 2023, fără penalități, este de 755.810, pentru o suprafață de 9,95 milioane de hectare.

Deși, comparativ cu depunerile din campania anterioară, numărul cererilor a scăzut cu 34 de mii, suprafața este creștere cu 22 mii de hectare.

„Le mulțumesc tuturor colegilor mei care s-au mobilizat exemplar, ca de fiecare dată, și care au înțeles că munca în echipă, devotamentul și implicarea reprezintă pașii spre succes! Transmit aprecierile mele fermierilor români care au fost alături de noi în această campanie deloc ușoară, o campanie care a venit cu provocările aduse de schimbările din PNS 2023-2027. Echipa APIA a demonstrat că performanța constă în multe ore de muncă, în perseverență și în spiritul bunei colaborări cu toate instituțiile implicate în această activitate!”, a transmis șeful APIA, Adrian Pintea, pe pagina sa de Facebook.