Astăzi, TERMEN LIMITĂ la MADR!

4

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) reamintește operatorilor economici care activează în domeniile producție agricolă, depozitare, procesare şi comercializare a produselor agricole şi alimentare că astăzi este termenul limită pentru furniza minister date statistice de evidenţă a stocurilor la aceste produse pentru luna octombrie, conform obligațiilor care le revin potrivit Legii nr. 105/ 2023.

Reprezentanții Ministerului Agriculturii menționează că pe site-ul www.madr.ro, în secțiunea „Industrie Alimentară”, a fost creată o secțiune din care se poate accesa sistemul electronic de raportare a stocurilor de produse agroalimentare din România – SERSPAR.

Aplicația poate fi accesată de pe home page sau direct din link-ul https://stocuri.madr.ro.

„Reamintim că, potrivit Legii nr. 105/ 2023 privind reglementarea modalității de raportare a stocurilor la produsele agricole şi alimentare, datele statistice vor fi comunicate o singură dată pe lună, până în data de 15 a lunii pentru luna precedentă”, se mai arată într-o informare făcută pe pagina de Facebook a Ministerului Agriculturii.