Au prins ursul dând târcoale la combustibil!

2

Treaba cu urșii a cam luat-o pe câmpii în România, autoritățile fiind puse în fața unor situații din ce în ce mai bizare.

Un urs a fost prins, luni dimineaţă, la Ploieşti, pe amplasamentul rafinăriei Lukoil, animalul fiind tranchilizat şi relocat, informează AGERPRES.

Potrivit primarului Andrei Volosevici, reprezentanţii rafinăriei au semnalat prezenţa animalului, iar la faţa locului s-a deplasat echipa de intervenţie.

Prinderea ursului s-a dovedit a fi foarte dificilă din cauza faptului că, în caz de pericol, nu se putea trage cu arma în incinta rafinăriei. În cele din urmă, animalul a fost tranchilizat şi relocat la Tabla Buţii.

Primarul Ploieştiului crede însă că este posibil ca în zonă să mai fie un exemplar, astfel că a dispus menţinerea măsurilor de supraveghere în zona rafinăriei Vega.

„Cel prins are ceva blăniţă albă la gât şi, după filmările care au existat, pare că acesta ar fi ursul care a fost văzut la Remat, în Mihai Bravu. Vom vedea. Menţinem măsurile de supraveghere în zona Vega”, a mai spus Andrei Volosevici.

Foto: Facebook/Andrei Volosevici