Brânza de oaie făcută cu cheag natural a devenit de mult o raritate în piață. Și asta pentru că foarte mulți ciobani au renunțat la această practică. Ei spun că este mult mai rentabil să închege laptele pentru brânză cu cheag industrial, decât să folosească rețetarul tradițional. De ce nu se mai folosește acest produs natural, la stână? Răspunsul îl dăm imediat, în reportajul de mai jos.
Agropress utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări impuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în privința prelucrării datelor cu caracter personal (GDPR). Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.SUNT DE ACORD CU POLITICA DE COOKIERESPINGEPolitica de Confidentialitate