Colind de Cartea Recordurilor, la Iași

3

Sâmbătă, 23 decembrie, la ora 20:00, în Grădina Palas din Iași, părintele Dan Damaschin invită românii să participle la un colind de Cartea Recordurilor.

Potrivit părintelui, va fi „cel mai inedit și totodată firesc eveniment de Ajun de Nașterea Domnului: ne unim în cea mai mare ceată de colindători și vom interpreta în același loc și în același timp colindul «O, ce veste minunată!»”.

Organizatorii evenimentului așteaptă ca la acest colind de Cartea Recordurilor să vină cel puțin 3000 de persoane, parteneri ai asociației Glasul Vieții, la care se adaugă alți 500 de colindători beneficiari ai ajutoarelor preotului din ultimii ani.

„Pentru acest record, marca Glasul Vieții, Palas Mall și orașul Iași, recordul tuturor recordurilor mondiale la colindat, ne pregătim  cu suflet curat și cald, cu un telefon  cu lanternă pentru lumină neincendiară la purtător și, obligatoriu, cu colindul învățat pe de rost, mai ceva ca teoria realativității a lui Einstein. Sigur, vă puteți lua și chitarele și acordeoanele, ba chiar și papagalii, că puțin ajutor din partea unor instrumente pricepute, la nevoie, chiar nu strică”, este îndemnul preotului Dan Damaschin, care așteaptă cât mai mulți oameni la acest colind de Cartea Recordurilor.

Ce ar trebui să mai știți? 

„Petardiștii, purtătorii de obiecte bucătărești sau otomane, poate chiar și cei «afumați» cu lichide ori substanțe în toate formele de agregare, dar și fiarele sălbatice ori cele mușcătoare de omuleți, nu vor primi atestat de COLINDĂTORII PRUNCULUI IISUS, deci pot sta liniștiți acasă și să ne urmărească pe Facebook, că acolo nu-s mascații și câinii colonei, care sigur s-ar lua de ei. Bineînțeles că vă așteptăm cu toți copiii, mulți să fie, dar vă rog din suflet, luați-i și acasă! Nu de alta, eu am 10.233, din care încă vreo 3.500 neîmbrăcați, deci șanse mari să vi-i schimb la returnare, iar asta nu mai știu dacă-i de bine sau ba. Prin colinde putem dărui iubire”, adaugă preotul Dan Damaschin.