Erbicidul Saracen Delta de la Nufarm la preț promoțional

8

Compania Nufarm vine în întâmpinarea fermierilor cu soluții eficiente și cu o campanie dedicată erbicidului Saracen Delta, produsul perfect pentru gestionarea buruienilor.

Campania promoțională oferă un avantaj special pentru fermieri, 2 litri de erbicid oferiți gratuit de către Nufarm la fiecare 10 litri achiziționați, acoperind o suprafață de 20 ha, campanie ce este valabilă până la 31 decembrie 2023.

Această ofertă se axează pe erbicidul Saracen Delta, care conține două substanțe active, florasulam și diflufenican. Acest erbicid poate fi aplicat în toamnă și primăvară, având o doză de 0.075 l/ha în toamnă și 0.1 l/ha în primăvară.

Saracen Delta se remarcă prin eficiența sa în combaterea buruienilor precum turița și veronica și poate fi aplicat în condiții variabile de temperatură, inclusiv în condiții reci, fără a-și pierde eficacitatea.

De asemenea, acest erbicid poate fi combinat cu alte erbicide pentru a controla buruienile monocotile și poate fi aplicat în perioade cu temperaturi aproape de zero, chiar și sub zero grade Celsius. Un alt beneficiu constă în reducerea competiției buruienilor pentru îngrășăminte în lanul de grâu, contribuind astfel la creșterea eficienței producției agricole.

Mai multe detalii despre erbicidul Saracen Delta veți găsi pe https://nufarm.com/ro/erbicid-saracen-delta/.