„Facebook-ul fermierilor” – o aplicație lansată de Clubul Fermierilor Români

6

Clubul Fermierilor Români a lansat prima platformă online Comunitate CFRO, dedicată fermierilor și partenerilor din agribusiness. Comunitate CFRO este o premieră în agricultura românească, fiind o inițiativă a tinerilor lideri absolvenți ai programului „Tineri Lideri pentru Agriculturăʺ, un proiect de anvergură al Clubului Fermierilor Români. În spatele platormei online a fost o muncă a 7 membri din Clubul Fermierilor Români de doar două luni, dar care speră ei că va aduce un plus valoare fermierilor, a spus Bogdan Chiripiu,  unul dintre membri.

,,Platforma are ca scop principal comunicarea membrilor clubului și a tuturor utilizatorilor, fiind cheia strategiei noastre’’, a declarat Florian Ciolacu, director executiv Clubul Fermierilor Români. 

Aplicația este gratuită, poate fi ușor accesată web sau descărcată în direct în telefon și vine cu o gamă largă de cursuri specifice și materiale educaționale în scopul îmbunătățirii cunoștințelor și abilităților agricole. Pe noua platformă, fermierii vor găsi știri de interes, informații utile și actualități din industrie. Totodată, aceștia vor putea participa la webinarii gratuite și vor afla printre primii de evenimentele agricole sau vor interacționa direct cu ceilalți colegi din toată țara prin comentarii sau postări pe profilul lor personal.