Oltenii sunt cunoscuți pentru consumul lor de praz, legumă pe care o integrează în multe mâncăruri. Aceasta nu este populară fără motiv, ci este un adevărat cocktail de antioxidanți și vitamine, sub o formă ușor de gătit . Să vedem, însă, care sunt avantajele consumului de praz, care sunt proprietățile sale terapeutice și ce afecțiuni tratează. Vă invităm să aflați mai multe detalii urmărind materialul video de mai jos:
Agropress utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări impuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în privința prelucrării datelor cu caracter personal (GDPR). Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.SUNT DE ACORD CU POLITICA DE COOKIERESPINGEPolitica de Confidentialitate