Forumul APPR – Ziua culturilor fixatoare de azot

23

Au rămas zile puține până la marele eveniment – Ziua culturilor fixatoare de azot – organizat de Forumul APPR împreună cu AgroChirnogi și Maria Group. Fermieri, dar și specialiști din domeniul agriculturii se vor reuni vineri, 29 septembrie la ferma AgroChirnogi, din Călărași, pentru a aborda împreună subiecte despre importanța culturilor fixatoare de azot. 

Obiectivele principale din cadrul evenimentului sunt constituite din informarea despre tehnologiile noi utilizate în contextul noilor cerințe ale Pactului Verde, dar și despre inovațiile în culturile fixatatoare de azot. Totodată, fermierii vor afla cum pot transforma obstacolele în oportunități. 

Vor fi prezenți la eveniment și partenerii principali ai Forumului APPR, care vor răspunde prompt la întrebările fermierilor, ca: Agrosem Zahiu, Bozmar Trans, Cartare Agrochimica, Dicorland, Deutsche Leasing, Farmtech, Groupama, Impuls leasing, Interneba, Maschio Gaspardo, Mercedes, Mewi, Oscar Downstream, Serv Class, Seefco, Valmont, Valtec.
 
Reprezentanți din partea băncilor: Banca Transilvania, UniCredit, Raiffeisen Bank, Alpha
Bank, CeC Bank, Garanti Bank, Exim Bank). 
 
Platforma Chirnogi cuprinde 3 soiuri de soia și 8 hibrizi de porumb, în sistem irigat. Semanătul culturilor s-a realizat pe 15 mai 2023, porumbul cu o densitate de 80.000 plante/ha și soia la 550.000 plante/ha.
 
29 septembrie de la ora 10.00
loc: Vad, localitatea Căscioarele, județul Călărași
Vă așteptăm!