Miere cu foiță de aur! O nouă modă printre apicultori

6

Când vine vorba de mierea românească, apicultorii dispun de o gamă variată de produse, precum poliflora, miere de tei, salcâm, rapiță, dar și combinații inedite, cum ar fi mierea cu nucă, mierea cu citrice sau mierea de cacao.

Cu toate acestea, un apicultor conștient știe că este necesar să se remarce. Acest lucru le-a reușit și soților Iorga din județul Brăila, care au dedicat peste 10 ani îngrijirii albinelor. Ei au reușit nu doar să gestioneze cu succes peste 600 de familii de albine, ci și să dezvolte o gamă diversificată de sortimente de miere, inclusiv variantele cu nucă sau citrice. Însă surpriza din sortimele lor este miere cu foițe de aur.

„Ne străduim să producem miere pentru toate buzunarele, dar suntem mândri și de gama noastră de lux, în special de mierea cu foițe de aur. Prețul variază în funcție de gramaj, începând de la 150 de lei. Suntem fericiți să avem clienți dedicati și pentru acest produs exclusivist. Clienții ne găsesc online și pe la diverse târguri, confirmă doamna Iorga.