Multinaţionale de miliarde la Expoziţia RoEnergy Timişoara 2024, o expoziţie unică în România, cu expozanţi clasificaţi Bloomberg

6

Companii multinaţionale, cu cifre de afaceri impresionante, foarte active în domeniul inovaţiei, posesoarele unor premii internaţionale de excepţie, au ales să-şi expună produsele, în premieră, la Târgul RoEnergy Timişoara, în 25-27 septembrie 2024,  Expoziţia Nr.1 în România din 2010 pe energii regenerabile. 

Toate acestea reconfirmă, dacă mai era nevoie, faptul că RoEnergy România este cel mai important târg din domeniul energiei regenerabile din ţara noastră şi totodată principala poartă de acces a investitorilor străini în România, cu o tradiţie de 14 ani.

Branduri de succes din peste peste opt ţări

Unul dintre principalele atu-uri ale Târgului RoEnergy România rămâne, în mod indiscutabil, capacitatea noastră de a atrage expozanţi de renume, care participă cu stand la expoziţie. De-a lungul anilor, încă de la prima ediţie din 2010, la Expoziţia RoEnergy România, fie că aceasta a avut loc la Bucureşti ori la Timişoara, au expus companii din străinătate, astfel că portofoliul RoEnergy numără branduri sosite din aproape toate colţurile lumii.

În cei peste 14 ani de evenimente, pragul RoEnergy a fost trecut de companii din   Europa ( Germania, Italia, Grecia, UK, Austria, Franta, Spania, Cehia, Ungaria, Polonia, Olanda, Turcia etc ), SUA, Asia ( China, India, Coreea de Sud, Japonia).

Pentru vizitatorii Târgului RoEnergy, fie aceştia reprezentanţi ai companiilor, autorităţilor, asociaţiilor, mass media ori mediului universitar, prezenţa companiilor de peste hotare în ţara noastră au însemnat import de know-how şi capital, ingrediente fără de care, desigur, investiţiile noi, de anvergură, nu ar fi fost posibile.

Şi la ediţia RoEnergy Timişoara, 25-27 septembrie 2024, vor fi prezenţi expozanţi din din Europa (Austria, Italia, Germania, Croatia, Polonia, România), China şi Japonia. Acestea vor expune produse şi tehnologii inovative, menite să facă diferenţa şi să conducă la dezvoltarea unor afaceri sustenabile, de succes.

La ediţia aceasta, există companii expozante care urmează să-şi deschidă în România unităţi de producţie în domeniul energiei regenerabile, aspect pe care urmează să-l detaliem pe măsură ce apar noutăţi.

Expozanţi multipremiaţi, tradiţie şi inovaţie numai la Expoziţia RoEnergy

KBE BioENERGIE d.o.o., companie austriacă ce face parte din Grupul KOHLBACH, cu o experienţă de peste 70 de ani, producător de tehnologii pentru biomasă şi cogenerare, având peste 2000 de instalaţii livrate în toată lumea va avea stand la RoEnergy Timişoara 2024.

Grupul KOHLBACH deţine filiale în Croaţia, Germania, Franţa şi Elveţia.

ETW Energietechnik GmbH dezvoltă și produce sisteme energetice, ce generează energie electrică şi termică, de diferite tipuri și dimensiuni pentru furnizorii de energie, întreprinderile agricole, municipalități și companii industriale. 

Compania germană, prezentă la RoEnergy Timişoara,  oferă soluții pentru procesarea și alimentarea biogazului sub formă de biometan, centrale combinate termice şi electrice, instalaţii pentru lichefierea CO2 etc.

AE Alternative Energy GmbH (AE Solar), a BNEF TIER1 Company, producător german de panouri fotovoltaice, fondată în 2003, multilaureat cu prestigioase disctincţii internaţionale, cu sediul central în Germania, are sucursale în peste 100 de ţări şi peste 3200 de proiecte PV finalizate cu succes.

BNEF TIER1 Company se referă la o companie care este clasificată ca „TIER 1” de către Bloomberg New Energy Finance (BNEF). BNEF este o divizie a Bloomberg care se concentrează pe cercetarea și analiza piețelor de energie nouă, inclusiv energie regenerabilă, stocare de energie, rețele inteligente, transport curat și alte tehnologii de energie curată.

AE Solar GmbH este Silver Sponsor la Târgul RoEnergy Timişoara 2024.

 

Alegeţi RoEnergy,  expoziţia ce-ţi arată drumul spre succes!

După cum v-am promis într-unul din comunicatele anterioare, RoEnergy România înseamnă mult mai mult decât o expoziţie. Sub umbrela Târgului RoEnergy se nasc puternice conexiuni de afaceri, oportunităţi de neegalat pentru dezvoltare, indiferent dacă sunteţi la început de drum ori dacă reprezentaţi o companie de succes.

Participaţi, ca expozant, la RoEnergy Timişoara 2024 şi veţi putea beneficia, încă o dată, de toate acestea şi chiar mai mult decât atât!

Locul de întâlnire Nr.1 al industriei de energii regenerabile din ţara noastră, Târgul RoEnergy RoEnergy România continuă să reunească, an de an din 2010, fără întrerupere, cei mai relevanţi actori din domeniu: companii, asociaţii profesionale, autorităţi, mediul universitar şi mass media.

În aceeaşi perioadă, pe lângă expoziţie, timp de trei zile, vor avea loc, în paralel, manifestări conexe. Dintre acestea menţionăm Conferinţa ,,Cum finanţăm regenerabilele & eficienţa energetică”, Workshop gratuit, destinat celor ce doresc să-şi înşusească noi cunoştiinţe despre domeniul energetic, Brokerage  event, manifestări pe care le vom detalia săptămânile următoare.

Târgul RoEnergy România acoperă domeniile solar/fotvoltaic,  energie geotermală, biomasă, biogaz, cogenerare, microhidroenergie, energie eoliană, stocare energie, eficienţă energetică, BMS etc.

Alegeţi Târgul RoEnergy România!

  • NR.1 din 2010, exclusiv pe energii regenerabile
  • 14 ediţii susţinute în Romania, la Bucureşti &Timişoara
  • Principala Poartă de acces know-how & investiţii străine în România

Mai multe detalii pe http://timisoara.roenergy.eu

RoEnergy Team