Petre Daea, replică ACIDĂ la adresa lui Cioloș: ”Nu a făcut nimic pentru agricultura României”

6

După ce europarlamentarul român Dacian Cioloș l-a criticat recent, în mai multe rânduri, pe ministrul agriculturii, Petre Daea, și i-a cerut public demisia, replica șefului MADR a venit aseară, într-o conferință de presă. Daea l-a atacat pe Cioloș spunând că acesta nu a făcut nimic pentru agricultura României.

”Am văzut interpretări și vreau să le spun foarte clar celor care au fost, de-a lungul vieții, purtători de geantă. O spun foarte clar, gândindu-mă la fostul comisar Cioloș, căruia aș putea să-i mulțumesc pentru că n-a făcut nimic pentru agricultura României și nici ca și comisar nu a făcut ceva deosebit, prin care agricultura țării românești să poată să beneficieze de prezența într-un echipaj de demnitate europeană”, a spus Petre Daea ieri seară, la sediul MADR.

Totodată, ministrul agriculturii a spus că nu își dă demisia din funcție, pentru că trebuie să-și ducă la capăt misiunea și nu vrea să fugă din fața unei situații dificile.

”Niciodată nu trebuie să ne uităm că țara ne pune pe funcțiile pe care le avem vremelnic, cum este cazul meu, în care Petre Daea a considerat că această misiune trebuie să o duci la capăt indiferent de situație. La greu să nu fugi, la ușor să te prezinți. Nu fug la greu”, a mai precizat Petre Daea.

Mai multe detalii din conferința de presă susținută de șeful MADR puteți citi AICI (click).