Porumbul alb și porumbul waxy: mai multă valoare pentru fermieri

8

Cereal Docks East Europe propune fermierilor să participe la lanțurile de aprovizionare de porumb alb și porumb waxy, soiuri foarte eficiente din punct de vedere al producției, deoarece pot oferi randamente ridicate mai ales datorită aplicării bunelor practici agricole.

Astăzi, piața și consumatorii solicită din ce în ce mai multă atenție la calitatea și siguranța cerealelor, motiv pentru care Cereal Docks East Europe apelează la companiile agricole care înțeleg importanța aspectelor agronomice, pentru a deveni partenerul lor de încredere.

Fermierii români au o mare experiență în cultivarea cerealelor și se remarcă prin capacitatea lor de a gestiona corect etapele precum timpul de semănat, combaterea insectelor patogene, alegerea corectă a hibridului și irigarea, fertilizarea echilibrată și utilizarea tehnicilor de recoltare care nu deteriorează boabele.

Pentru a consolida și mai mult colaborarea cu lumea agricolă românească, Cereal Docks East Europe, companie a grupului italian Cereal Docks, cu sediul la Ortișoara, propune recompensarea potrivită pentru ambele culturi.

Pentru a afla despre avantajele oferite fermierilor care participă la lanțurile de aprovizionare cu porumb alb și porumb waxy ale Cereal Docks East Europe, vă invităm să contactați reprezentanții noștri:

Mauro Santin 

maurosantin@cerealdocks.it

 Mob. + 40720045325

Daniel Chiscaneanu 

danielflorentin@cerealdocks.it

 Mob. + 40742122696

Adelin Manea 

maneaadelin@cerealdocks.it

 Mob. + 40729218898

 Cine suntem

Cereal Docks East Europe este o societate cu capital italian, ce achiziționează, usucă, depozitează, transportă și vinde cereale și semințe oleaginoase, prin întermediul bazei sale de însilozare de la Orțișoara, jud. Timis, România.

Ce facem

Cereal Docks East Europe este un partener al fermierilor pentru a-și valoriza recoltele acestora.

Lanțurile noastre de aprovizionare

Cereal Docks East Europe dezvoltă lanțuri de aprovizionare agricolă pentu:   

Soia  

Floarea soarelui

Rapita  

Porumb alb si waxy

Grâu

Sorg  

Orz  

Facilitățile noastre de producție

 Cereal Docks East Europe dispune de importante spații de depozitare, un nod feroviar și un laborator de control al calității dotat cu tehnologii moderne.

Capacitate de stocare: 90.000 tm 

Capacitate de uscare: 1.200 tm/zi

Silozuri: 37

Magazie depozitare cu o capacitate de 2.500 tm;

Grupul

Cereal Docks East Europe face parte din grupul Cereal Docks, un grup industrial italian activ în prelucrarea agroalimentară a materiilor prime, lider pe piața europeană a cerealelor și semințelor oleaginoase.

De ce să colaborezi cu lanțul de aprovizionare Cereal Docks East Europe

– Certitudinea preluarii recoltelor contractate

– Planificarea comună a rotației culturilor

– Asistență agronomică

– Propuneri comerciale si servicii personalizate