Pyxides – un produs, 3 substanțe active, 3 X puncte in ADAMA Cash+

5

Porumbul este planta de cultură cea mai sensibilă și mai predispusă la infestările timpurii cu buruieni. Tehnica de semănat cu distanță mare între rânduri și între plante pe rând permite dezvoltarea buruienilor, acestea fiind mult mai adaptate la condițiile de mediu față de planta de cultură. Infestările cu buruieni pot reduce cu până la 50% potențialul de producție al hibrizilor. 

În condițiile anului acesta, cu ploi moderate la momentul semănatului și al răsăririi și temperaturi ridicate, buruienile se pot dezvolta rapid, știut fiind faptul că acestea devin din ce în ce mai rezistente la acțiunea erbicidelor pe măsură ce avansează în vegetație.

Solutia ADAMA –  Pyxides – o combinație de 3 molecule consacrate și complementare folosite în combaterea buruienilor din cultura porumbului: nicosulfuron, dicamba și mesotrione. 

Avantajele utilizării erbicidului Pyxides:

Flexibilitate în aplicare, 2-9 frunze ale porumbului.

Cel mai larg spectru de combatere postemergentă a buruienilor: dicotiledonate și monocotiledonate anuale și perene.

Eficacitatea sa nu este dependentă de umiditate.

  • Substanța activă mesotrione este absorbită în principal foliar, dar are și activitate la sol pentru o protecție de lungă durată după momentul aplicării. Aceasta se translocă prin plantă atât prin xilem, cât și prin floem și este astfel distribuită în buruienile țintă.
  • Nicosulfuron este o substanță activă cu puternică acțiune erbicidă contra buruienilor monocotiledonate greu de combătut (în special costreiul din rizomi), în condiții de selectivitate totală față de porumb.
  • Dicamba este absorbită rapid de rădăcina plantelor și se translocă ușor în xilem și floem, ducând la distrugerea buruienilor țintă.

Avem o veste bună, fermierii care achizitioneaza Pyxides  vor avea parte de un  beneficiu special în cadrul programului ADAMA Cash+, adică de 3 ori mai mult bonus pentru achizițiile de Pyxides!

Cum puteți beneficia de ofertă?

Achiziționați Pyxides de la oricare dintre distribuitorii produselor ADAMA: Un pachet eficient și fiabil, special conceput pentru a satisface nevoile din agricultură. Acesta include erbicidul Pyxides si un adjuvant pentru protejarea culturilor și maximizarea randamentelor.

Înscrieți facturile pe  www.adamacashplus.ro pentru a înscrie rapid facturile. Procesul este simplu și vei putea beneficia de bonusuri suplimentare în cel mai scurt timp!

* Promoția se desfășoară în perioada 01.05 – 15.06.2024.