Rețetă specială din pește, realizată de o gospodină din Dobrogea! Nu se poate vorbi despre Delta Dunării fără a pomeni de peștele și maeștrii bucătari din zonă, unde mâncarea pescărească este mai delicioasă ca oriunde. O masă în Delta Dunarii este una de la care, în mod tradițional, nu trebuie să lipsească niciodată jumările din somn. Rețeta este pe atât de simplă, pe cât este de delicioasă, nefiind nevoie de mai mult de o oră de la curățarea peștelui până când se poate lua masa.
Agropress utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări impuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în privința prelucrării datelor cu caracter personal (GDPR). Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.SUNT DE ACORD CU POLITICA DE COOKIERESPINGEPolitica de Confidentialitate