Schimbări la nivel de management în echipa TIMAC AGRO ROMÂNIA

5

Timac Agro România anunță schimbări in structura managerială a companiei. Această etapă reflectă expansiunea Timac Agro în România si se aliniază cu valorile și misiunea de dezvoltare a companiei, pe termen lung, urmând modelul Grupului din care facem parte si anume Timac Agro International.

De mai bine de 60 de ani, TIMAC AGRO, filială a Grupului Roullier cercetează constant modalităţile de inovare şi de furnizare a soluţiilor agronomice care optimizează performanţa agricolă, protejând mediul înconjurător. Noua echipă de management își propune să continue misiunea grupului Timac Agro și să ofere fermierilor români cele mai bune soluții de nutriție pentru sol și plante. 

Valerian ȚARAN a fost numit în funcția de Director General Adjunct, Timac Agro România Nord
Nicoleta CERȘANU a fost numită în funcția de Director General Adjunct, Timac Agro România Sud
Dan GRINDEAN a fost numit în funcția de Director Comercial, Divizia Synertech, Timac Agro România
Silviu ION a fost numit în funcția de Coordonator Național Divizia Horti
Mădălin BONDALICI a fost numit în funcția de Director Parteneri Strategici, Timac Agro România
Alexandra ION a fost numită în funcția de  Director Resurse Umane, Timac Agro România

Obiectivele noii echipe sunt  acelea de a continua dezvoltarea liniei de business dedicată nutriției vegetale în România, conducând operațional și strategic departamentele din cadrul companiei.

Adrian Catalin Drăgan, CEO Timac Agro pentru Regiunea Nordul Mării Negre (România, Ucraina si Moldova)  își continuă cu succes obiectivul de a  crea și implementa strategii de dezvoltare TIMAC AGRO la nivel internațional, precum și deschiderea de noi linii de business. 

An după an am reușit să creștem, astfel încât să devenim unul dintre liderii pieței de fertilizanți din România. Împreună cu echipa am reuşit să clădim ceea ce reprezintă Timac Agro România la ora actuală în România: Izvor de Inovație. 18 ani de leadership tehnologic, model de business unic, 18 ani de progres, 18 ani de mândrie. O companie care serveşte în fiecare an peste 3000 de clienţi şi cel mai important, o companie cu o echipă de profesioniști, entuziaști și foarte bine pregătiți.” Adrian Drăgan, CEO Timac Agro pentru Regiunea Nordul Mării Negre.

Despre reprezentanți: 

Timac Agro

Cu o  experiență relevantă în vânzări și management și cu o strategie de business axată pe rezultate, numărând peste 15 ani de  activitate în companie, Nicoleta CERȘANU  și Valerian ȚARAN vin de pe poziția de Director Regional în cadrul Timac Agro România. Numirea in funcția de Director General Adjunct reflecta pregătirea lor profesională si rezultatele excelente obținute in cadrul organizației noastre. 

Timac Agro

Dezvoltarea proiectului  industrial Timac Agro vine și cu provocarea  poziției de Director Comercial, Divizia Synertech, ocupată de Dan GRINDEAN. Cu o experiență de peste 17 ani ani în companie și cu expertiza dobândită din rolul de Director Zonal România Nord,  Dan va coordona si implementa strategia comerciala a unicei game  de fertilizanți lichizi, gama Synertech. 

Un alt proiect focus pentru Timac Agro România îl reprezintă divizia de horticultură. Silviu ION a acceptat noi provocări în cadrul Timac Agro, preluând funcția de  Coordonator Național Divizia Horti, cu rol în formarea unei echipe de vânzări puternice și a unei rețele de parteneri Timac Agro în rândul fitofarmaciilor din România. 

 Timac Agro

Alexandra ION preia funcția de Director de Resurse Umane.  Ea va utiliza experiența de Director Regional dobândită de-a lungul celor 8 ani  în cadrul companiei, pentru a dezvolta proiecte adaptate nevoilor forței comerciale.

Extinderea rețelei de parteneri Timac Agro îl aduce pe Mădălin BONDALICI în funcția de  Director Parteneri Strategici. Cu o activitate de 11 ani în Timac Agro, timp în care și-a consolidat traseul carierei în managementul de vânzări, Mădălin BONDALICI preia  relația cu partenerii strategici ai Timac Agro păstrând în continuare și rolul de Director Regional în cadrul companiei.

‘’Le urez succes tuturor în proiectele pe care le vor desfășura. Direcțiile de dezvoltare vor continua să crească la Timac Agro, orientarea către performanță și creșterea profitabilității în fermele din România fiind ceea ce ne ghidează zi de zi.’’ Adrian Drăgan, CEO Timac Agro pentru Regiunea Nordul Mării Negre.

Timac Agro

Despre Timac Agro România 

Timac Agro România este compania promotoare la nivel național a soluțiilor inovatoare de fertilizare a solului și a plantelor din grupul TIMAC AGRO. Angajată  pe deplin în nutriția plantelor și animalelor, TIMAC AGRO  dezvoltă soluții pentru agricultura de mâine, în Centrul Mondial de Inovație Roullier (CMI), unul dintre cele mai mari centre de cercetare la nivel mondial, adresat nutriției plantelor.