Șeful APIA, mesaj pentru fermieri: ”Am efectuat toate plățile”

6

La sfârșit de an, directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Adrian Pintea, a adresat, pe pagina oficială de facebook a instituției, un scurt mesaj pentru beneficiarii tuturor subvențiilor plătite de agenției.

”2022 a fost un an cu multe provocări, dar pe care îl încheiem cu satisfacția lucrului bine făcut. Ne-am îndeplinit misiunea asumată față de fermieri, am efectuat toate plățile așa cum ne-am angajat: la timp, corect și transparent.

Vreau să profit de această ocazie pentru a mulțumi fermierilor pentru că au avut încredere în noi, întregii echipe APIA pentru munca susținută pe tot parcursul anului, pentru dedicare și profesionalism, tuturor colaboratorilor agenției pentru parteneriatele fructuoase și, nu în ultimul rând, echipei Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale conduse de domnul ministru Petre Daea pentru susținerea permanentă”, a precizat Pintea.

În cursul Campaniei 2022, APIA a autorizat plăți de peste 2 miliarde de euro pentru fermieri. Plata regulara a fost acordata pentru un număr de 730.003 de fermieri, reprezentand 93,17% din totalul fermierilor eligibili.