Explozie de culoare și bucurie la Simfonia Lalelelor, cea mai mare expoziție florală din România

5

Mulțime de pasionați, producători ori pur și simplu vizitatori sunt așteptați în acest sfârșit de săptămâna la expoziția Simfonia Lalelelor de la Pitești, unde pot admira sute de mii de lalelele, dar și alte specii de flori.

Pentru al 47-lea an consecutiv, explozia de culoare, parfum și frumusețe care inundă reședința de județ, cheamă argeșenii și nu numai la un regal floricol demn de toată admirația .

Prin serviciile subordonate, Primăria Pitești a plantat, ca în fiecare an, doar în cel mai mare parc din zonă, Lunca Argeșului, sute de mii de lalele din zeci de soiuri.

La fel de apreciată a fost și Parada Florilor în care au defilat de la bebeluși în cărucioare decorate specific, până la liceeni.

Pentru iubitorii de distracție, în programul evenimentului Simfonia Lalelelor de la Pitești sunt incluse și spectacole muzicale din care nu lipsesc dansurile și piesele folclorice, dar nici muzica ușoară sau clasică, astfel încât să raspundă tuturor segmentelor de public.

De la mic la mare, vizitatorii sosiți din toate colțurile țării profită din plin de momentele incluse în pragramul celor trei zile de sărbătoare, care a avut parte și de o vreme însorită, chiar și cu mai puține grade în termometre.