Vrei sa devii specialist în panouri fotovoltaice, vino la ENERGY FEST!

14

Prima ediție a ENERGY FEST, eveniment dedicat dezvoltării unui viitor energetic stabil și durabil ce va aduce în atenția publicului de specialitate cele mai noi tehnologii din domeniul energiei, va avea loc in București, în perioada 9-11 martie 2023. Energy Fest va cuprinde workshop-uri și conferințe tematice menite să promoveze inovația și implicarea tinerilor în sectorului energetic.

În cadrul evenimentului, organizat în campusul Universității Politehnica din București, compania P PLUS 2002, care deține platforma E-Acumulatori.ro, va prezenta trei noi categorii de produse esențiale pentru piața regenerabilă din România, în calitate de importator oficial:

  • Sisteme de prindere a panourilor fotovoltaice de la Mounting Systems Germania;
  • Panourile fotovoltaice Longi Solar – producătorul numărul 1 la nivel mondial;
  • Sisteme de producere și stocare a energiei de la Victron Energy Olanda.

Dan Tudose, E-acumulatori.ro: “Avem nevoie de specialiști în regenerabile și infrastructura modernă; transferul de know-how este esențial pentru viitorul energetic”.

Dan Tudose, fondatorul E-acumulatori, va fi prezent la Energy Fest 2023, unde va oferi noi informații despre industria de energie regenerabilă. Compania susține astfel mediul academic în a promova acest domeniu de importanță strategică pentru viitorul energetic al României.

„Piața de energie se va transforma radical în anii care urmează. Cele mai importante schimbări se referă la creșterea cererii de energie și decarbonizarea surselor de producere a energiei electrice. Trecerea la un transport sustenabil, la o încălzire a locuințelor și spațiilor industriale bazată pe surse regenerabile, producerea energiei la locul de consum sunt domeniile care se vor dezvolta major, alături de modernizarea infrastructurii”, a declarat Dan Tudose.

În contextul în care cererea pe piața de sisteme fotovoltaice a crescut de aproape 3 ori în 2022 și ritmul se va menține dinamic și în anii următori, cererea de forță de muncă va crește exponențial.

„Dezvoltarea sistemului energetic românesc are foarte mare nevoie de specialiști pregătiți în noile domenii de interes, respectiv instalarea de sisteme regenerabile, stocarea energiei în forme nepoluante și investițiile majore în infrastructura modernă, digitalizată. Din această perspectivă, implicarea elevilor, a studenților și orientarea lor către acest domeniu de viitor este deosebit de importantă. În plus, evenimentele de tipul Energy Fest adaugă know-how pe piață și asigură posibilitatea specialiștilor, studenților și a tuturor celor interesați sau pasionați de energie de a lua contact cu noi experiențe și dezvoltări din alte țări cu ritm mai alert de implementare”, a precizat Dan Tudose.

E-acumulatori.ro este un business de familie, început în 2002 și dezvoltat puternic  din anul 2009. În prezent, din portofoliul companiei fac parte peste 30.000 de produse dedicate independenței energetice, atât pentru consumatori individuali, cât și pentru cei industriali. Compania este lider în ceea ce privește gama de soluții disponibile online, comercializând echipamente de la branduri renumite printre care – Panasonic, Enersys, LG, Renusol, Legrand, Eaton etc.

Pentru mai multe informații despre activitatea E-acumulatori, accesați

www.e-acumulatori.ro sau canalele de social media ale platformei: https://www.facebook.com/acumulatori

https://www.linkedin.com/in/dantudose/?originalSubdomain=ro