Tragedie în familia unui cioban: Și-a găsit fiii morți la stână!

5

Tragedie fără margini în familia unor ciobani din Țara Năsăudului.

Doi frați din comuna Feldru, Gică și Viorel Sângeorzan, de 32, respectiv 28 de ani, au fost găsiți luni seară fără suflare în stâna familiei de pe Valea Târgului, scrie publicația locală mesager24.ro.

Terbila descoperire a fost făcută chiar de tatăl băieților, care a urcat la stâna după ce aceștia nu au mai răspuns la telefon.

„Unul era în pat, iar celălalt lângă ușă”, a relatat reporterilor mesager24.ro Iacob Sângeorzan, fostul viceprimar al Feldrului și unchiul celor doi frați găsiți morți la stână.

Potrivit acestuia, se pare că, după o zi istovitoare de lucru la stână, cei doi ciobani și-au de mâncare pe foc și s-au așexazt un pic la odihnă. Între timp, au adormit și au murit intoxicați cu fumul emis în încăpere.

Echipajele de salvare alertate prin 112 nu au mai putut decât să constate decesul celor doi frați, astfel că trupurile acestora au fost transferate către medicii legiști pentru a stabili cauzele care au dus la deces, iar criminaliștii de la Secția 6 de Poliție Rurală Năsăud au deschis o anchetă.

Moartea celor doi frați ciobani a șocat întreaga comunitate a Feldrului, mai ales că aceștia lasă în urma lor patru copilași, unul având trei și celălalt unul.

Sursa foto: Mesager24