Au inversat rolurile: Ucis de porcul pe care voia să-l sacrifice!

16

Dramă la măcelărie: un bărbat a fost ucis de porcul pe care se pregătea să-l sacrifice! Totul s-a întâmplat într-un abator situat la periferia de nord a orașului din Hong Kong, aproape de granița cu China continental, informează CNN.

Potrivit poliției din Hong Kong, la momentul tragediei, măcelarul în vârstă de 61 de ani împușcase porcul cu un pistol electric asomator și se pregătea să-l sacrifice, însă animalul și-ar fi revenit brusc și l-a doborât la pământ.

Bărbatul a fost găsit de un coleg, aflându-se în stare de inconștiență și având la piciorul stâng o rană de circa 40 de centrimetri provocată de satârul pe care îl ținea în mână.

A fost dus la spital și ulterior a fost certificat decesul, dar poliția încă nu a stabilit cauza morții.

Departamentul Muncii din Hong Kong a anunțat că a demarat o anchetă pentru a stabili mai exact împrejurările în care bărbatul a fost ucis de porc. 

„Vom finaliza ancheta cât mai curând posibil pentru a identifica cauza accidentului, a stabili răspunderea titularilor de obligații și a recomanda măsuri de îmbunătățire. Vom lua măsuri conform legii dacă există vreo încălcare a legislației privind siguranța muncii”, a spus un purtător de cuvânt al departamentului.