VIDEO ADAMA celebrează zece ani de activitate în agribusiness-ul românesc, alături de fermieri

7

ADAMA sărbătorește zece ani de activitate în agribusiness-ul din România, alături de fermieri, cu un nou sediu și planuri de viitor ambițioase. Lucrătorii agricoli au o nevoie constantă de inovație pentru a combate dificultățile existente în acest domeniu de activitate, iar ADAMA vine în sprijinul acestora cu un nou portofoliu de produse, bazate pe o tehnologie revoluționară.

ADAMA este în curs de omologare a unui portofoliu complex, de produse pentru protecție împotriva bolilor la cultura de cereale păioase. Firma va lansa patru noi fungicide, iar toate produsele vor beneficia de o formulă revoluționară și inovativă, bazate pe tehnologia ASORBITAL. 

,,Este o formulare revoluționară prin faptul că aceasta nu doar că asigură o mai bună preluare, o mai bună, dacă vreți, translocare, a produselor la locul de acțiune, dar aceasta asigură un plus de eficacitate’’, a precizat Adrian Cosor, director marketing ADAMA, pentru Agro TV.

ADAMA se mândrește cu mai multe realizări și performanțe. Compania împlinește un an de la lansarea programului de loializare pentru fermieri ADAMA Cash+. Programul este destinat fermierilor care apreciază produsele inovatoare, de calitate premium. ADAMA continuă programul de loializare prin care returnează în bani o parte din costul produselor. ADAMA este alături de fermieri prin recompensarea fidelității utilizatorilor de tehnologii performante, bazate pe produse care satisfac cerințele fiecărei ferme. 

,,L-au îmbrățișat, l-au accesat, iar acum se întorc premiile în conturile lor. Avem o listă de produse participante, pe care dacă fermierii le achiziționează primesc un punctaj, pe fiecare litru de produs achiziționat. Ulterior, pe pagina de internet a campaniei se înscriu, își validează produsele, își încarcă punctele în conturi, care ulterior pot fi transformate în bani, fie în produse participante de pe un catalog vast. Suntem în etapa a doua, momentan am închis doar campania de primăvară a anului trecut. Având în vedere că am lansat produsul în martie, am început atunci campania, dar campania de toamnă, etapa a doua, este cea care acum este în plină desfășurare’’, a declarat Adrian Sâmbotin, director comercial ADAMA, pentru Agro TV.

Programul de fidelizare este dedicat societăților comerciale cu personalitate juridică (SRL, SA, SNC, SCS, SCA), utilizatori finali ai produselor ADAMA, care lucrează teren agricol aflat în proprietate sau arendă.

video
play-sharp-fill