Vinetele sunt legume gustoase, cu o textură savuroasă, ideale atât pentru salate proaspete și răcoritoare, cât și pentru mâncăruri gătite. Ele sunt folosite în bucătăria românească deja de sute de ani, fiind recomandate în majoritatea dietelor, datorită faptului că au puține calorii și sunt bogate în proteine, fibre, vitamine, fier, potasiu, calciu, fosfor, sodiu și magneziu. Pentru a afla mai multe detalii despre beneficiile consumului de vinete, vă invităm să urmăriți videoclipul de mai jos.
Agropress utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări impuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în privința prelucrării datelor cu caracter personal (GDPR). Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.SUNT DE ACORD CU POLITICA DE COOKIERESPINGEPolitica de Confidentialitate