Contează fiecare zi! Înscrie-te la cursul Tineri Lideri în Agricultură! – termen limită 15 septembrie

4

Tineri Lideri pentru Agricultură face parte din programele de formare susținute de Clubului Fermierilor Români și se adresează tinerilor cu vârsta de până la 35 ani, absolvenți de facultate, provenind din familii de fermieri, cu exploatația înregistrată la APIA. Tinerii fermieri selectați în program beneficiază de burse care acoperă costurile de training, susținute de partenerul fondator Agricover și de partenerii BCR și Sumi Agro.

Cursurile se desfășoară la București, pe o perioadă de 6 luni (octombrie 2023 – martie 2024), câte o săptămână în fiecare lună, de luni până vineri, de la 9.00 la 17.30 în fiecare zi. Este un timp de creștere personală și profesionala accelerată, pe care tinerii îl utilizează din plin, având în vedere că este o perioadă mai puțin activă la nivelul fermei.

Tinerii beneficiază de interacțiunea cu traineri de top, cu experiențăși includ domenii precum: Business Management, Managementul financiar al fermei, Marketing în agribusiness, Managementul Resurselor umane în agribusiness, Protocol și diplomație, Comunicare, Vorbire în public, Negociere și vânzări etc. Cursurile sunt interactive, cu activități practice și studii de caz, iar transferul de cunoștințe, metode și concepte se face prin ancorarea lor în activitățile specifice din ferme.

Înscrierile pentru seria a cincea a programului se fac până pe 15 Septembrie. Comunitatea absolvenților numără peste 200 de tineri fermieri. Obiectivul Clubului Fermierilor Români este de a pregăti 1.000 de tineri în următorii ani, oferindu-le instrumentele și cunoștințele necesare pentru a conduce afaceri agricole de succes și pentru a contribui la dezvoltarea durabilă a sectorului agricol românesc.

Înscriere în program: până la 15 septembrie 2023

Interviuri de cunoaștere: până la 30 septembrie 2023

Listă finală participanți: 5 octombrie 2023

Dacă ești și tu un tânăr fermier dornic de dezvoltare personală și profesională completează formularul de înscriere până pe 15 Septembrie!

Invită alături de tine, în program, alți tineri fermieri din comunitatea ta!

Mai multe detalii aici: https://cfro.ro/tineri-lideri

Formularul de înscriere aici: https://cfro.ro/formular-inscriere-tineri-lideri 

 

video
play-sharp-fill