AFM deschide o nouă sesiune de înscrieri în programul Casa Verde Fotovoltaice

2

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat astăzi deschiderea unei noi sesiuni de înscrieri în programul Casa Verde Fotovoltaice 2023. Anunțul este destinat firmelor instalatoare, întrucât este vorba despre o sesiune de înscrieri pentru validarea instalatorilor.

Potrivit AFM, înscrierea instalatorilor va avea loc în perioada 22 noiembrie, ora 10:00 – 28 noiembrie 2023, ora 23:59, și se face prin intermediul aplicației pusă la dispoziție pe site-ul AFM.

Instalatorii deja validați în prima sesiune din 2023, nu trebuie să se reînscrie și în această sesiune.

”Deschidem o nouă sesiune de înscriere pentru instalatorii care doresc să participe în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice și care îndeplinesc condițiile din ghidul de finanțare. Instalatorii se vor înscrie în aplicație începând de miercuri, 22 noiembrie 2023, ora 10:00, și apoi, cei aprobați, vor încheia contracte de participare cu AFM, vor depune garanția de participare și vor putea să instaleze sisteme de panouri fotovoltaice persoanelor fizice care îi vor selecta.”, a precizat președintele AFM, Laurențiu Neculaescu.

Toate detaliile privind criteriile de eligibilitate, conținutul dosarului și alte informații relevante se găsesc în Ghidul de finanțare.