Au umplut șanțul cu lapte de capră! Pierderi de 60.000 de lei!

2

Nu în fiecare zi vezi un șanț umplut cu lapte de capră. Iar când pierderile se ridică la aproximativ 60.000 de mii de lei, imaginea asupra muncii risipite în zadar devine una și mai dureroasă.

Sursa foto: aradon.ro

Ei bine, o astfel de întâmplare nefericită a avut loc miercuri dimineață în județul Arad, unde o cisternă încărcată cu lapte de capră s-a răsturnat în sensul giratoriu de la ieșirea coborârea de pe autostrada A1 pe DN69, informează aradon.ro.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad în urma evenimentului rutier s-au înregistrat două victime neîncarcerate, conștiente. Totodată, au fost semnalate scurgeri de combustibil, pompierii intervenind pentru degajarea acestuia de pe asfalt.

„Din cercetări, a reieșit că un bărbat de 47 de ani, din Secusigiu, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N. 69, a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă, ulterior răsturnându-se. În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale, persoanele neavând nevoie de îngrijiri medicale suplimentare față de cele acordate la fața locului. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că șoferul nu se afla sub influența alcoolului, acesta urmând a fi sancționat contravențional, conform O.U.G 195/2002”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Cisterna transporta lapte de capră colectat de la fermieri din zona Aradului, destinația fiind o fabrică de procesare din județul Brașov. Paguba rezultată în urma accidentului s-ar ridica la aproximativ 60.000 de lei, transportul nefiind asigurat.