Casa Verde Fotovoltaice 2023 – Anunț de ULTIMĂ ORĂ privind lista cu instalatorii

62

Persoanele fizice care s-au înscris cu succes în cadrul programului Casa Verde Fotovoltaice 2023 așteaptă cu nerăbdare publicarea listei cu instalatorii validați de către Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), pentru a putea să se apuce de treabă. Deși conducerea AFM anunțase inițial un termen mai rapid pentru publicarea acestei liste, lucrurile s-au mai amânat.

Totuși, se pare că într-un final, AFM este pe ultima sută de metri în ceea ce privește validarea instalatorilor, iar lista urmează să fie publicată în cel mult două săptămâni.

”Vineri am finalizat perioada în care instalatorii au trebuit să depună documentele de garanție pentru participarea în cadrul programului Casa Verde Fotovoltaice 2023. Zilele acestea, colegii mei vor analiza și vom vedea dacă vor fi contestații din partea unor instalatori sau nu. Au fost în jur de 600 de companii care au participat în cadrul acestui program.

Sperăm să nu avem contestații, ca lucrurile să meargă cât mai repede, iar într-un timp cât mai scurt să putem să dăm acces persoanelor fizice în platformă pentru a-și alege instalatorul cu care vor să execute lucrarea. Deci mai avem una-două săptămâni de zile până când putem să demarăm efectiv instalarea panourilor fotovoltaice”, a precizat președintele AFM, Laurențiu Neculaescu, într-un interviu recent la DC News.