Condamnat la închisoare după ce chiar fiul său l-a ,,turnat” la poliție!

3

Un bărbat din județul Hunedoara s-a ales cu dosar penal după ce chiar fiul său minor l-a declarat la poliție că deține ilegal arme de vânătoare. 

Minorul a mers la poliție și l-a declarat pe tatăl său cu dovezi (poze cu armele) pentru deținerea de arme de vânătoare fără autorizație și braconaj. 

Conform mesagerulhunedoare.ro, după apelul telefonic al băiatului și dovezile transmise, polițiștii au făcut o percheziție la locuințele bărbatului în vârstă de 46 de ani și au găsit o armă de foc, una cu aer comprimat, mu­niție, o lunetă, o arbaletă cu săgeți și lațuri folosite la capturarea vânatului. Suspectul se apără și a spus poliției că a găsit armele în vara anului 2019, în timp ce se afla la pescuit în zona lacului Cinciș.

Bărbatul a fost condamnat la 9 luni în­chisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și 3 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. Ins­tan­ța a dispus amânarea aplicării pedepsei rezultante și a stabilit un termen de su­praveghere de 2 ani, iar armele deținute ilegal au fost confiscate.