Dicor Land, o prezență de excepție la târgul agricol Agraria 2024

4

Dicor Land, alături de diviziile Dicor Parts și Dicor Input, participă la ediția din 2024 a renumitului târg agricol Agraria, eveniment de referință pentru fermierii și partenerii în agricultură de pe întreg teritoriul țării. Cu o istorie de aproape 30 de ani, tematica Agraria cuprinde aspecte de interes din domeniu, printre care echipamentele și utilajele agricole, serviciile în agricultură, dar și agricultura sustenabilă, motiv pentru care echipele Dicor Land se vor afla alături de fermieri la Jucu, în perioada 18-21 aprilie, la primul mare târg al acestui an.

Prin intermediul unei game extinse de utilaje și echipamente agricole, Dicor Land urmărește să răspundă în mod flexibil provocărilor impuse de tiparele tot mai imprevizibile ale vremii, de noile reglementări din agricultură dar și de nevoile și așteptările fermierilor. De aceea, agricultorii care vizitează standul Dicor Land vor descoperi cele mai importante utilaje necesare eficientizării proceselor agricole, de la prelucrarea solului, la echipamente de irigare, precum și o suită de soluții complete, adaptabile nevoilor personalizate ale fiecărei ferme. 

Astfel, alături de profesioniștii Dicor Land, fermierii vor regăsi la stand utilaje de excepție marca Maschio Gaspardo, Lemken, Irtec, Olimac, Pronar și Orsi, dar și o gamă extinsă de piese de schimb, accesorii și consumabile puse la dispoziție de specialiștii Dicor Parts.

Prezența Dicor de la Agraria va fi completată de noua divizie Dicor Input, specializată în distribuirea de fertilizatoare și inputuri agricole înalt calitative. Bineînțeles că toate cele trei divizii Dicor prezente la Jucu nu vor rata ocazia de a se reîntâlni cu fermierii, sărbărtorind împreună începutul sezonului de târguri agricole cu oferte speciale exclusive la stand, promoții surpriză și beneficii atractive. 

Un subiect important în agricultură acest an, abordat atât la evenimentele și târgurile de profil cât și de către autorități, este necesitatea creșterii gradului de absorbție a fondurilor europene în agricultură. Având în vedere structura Planului Național Strategic al României dar și nevoia tot mai stringentă de investiții în infrastructura și eficientizarea agriculturii românești, Dicor Land pune la dispoziția fermierilor și soluții pentru accesarea și implementarea proiectelor din fonduri europene nerambursabile. 

De la servicii de consultanță și proiectare, până la furnizarea de echipamente și punerea în funcțiune, Dicor Land sprijină fermierii pe durata întregii proceduri, cu soluții potrivite atât pentru implementarea și modernizarea sistemelor de  irigații, cât și pentru alte aspecte relevante din domeniul agriculturii și al mașinăriilor agricole.