IPSO Irigații – tehnologii avansate dezvoltate pentru combaterea efectelor schimbărilor climatice și creșterea productivității în agricultură

5

Eficientizarea agriculturii se poate realiza prin sisteme moderne de irigații, alese în funcție de nevoile fiecărei ferme, cu ajutorul și sfatul specialiștilor de la IPSO Irigații.

De trei ani seceta și-a pus amprenta, din ce în ce mai însemnat, pe rezultatele agricultorilor din România. Pentru toți cei implicați a devenit evident că este momentul să construim strategii adaptate vremurilor ce vor veni, strategii bazate pe investiții inteligente, sustenabile si regenerabile.

Tradiția IPSO, care ne leagă de agricultură, prieteniile și parteneriatele pe care le avem cu fermierii, ne fac să nu rămânem indiferenți și să ne implicăm activ în cercetarea și rezolvarea problemei. IPSO Irigații

IPSO Agricultură este de multă vreme partenerul preferat al agricultorilor din România care vor soluții bine gândite și profitabile, capabile să aducă un beneficiu cât mai mare comunității, oferind variante sustenabile pentru a eficientiza producția.

În consecință, acum trei ani am pus bazele departamentului IPSO Irigații, dedicat acestei cauze, prin care dorim să ajutăm fermierii să găsească și să implementeze soluții menite să combată sau să amelioreze efectele schimbărilor climatice asupra agriculturii și să mențină la un nivel ridicat producția.IPSO Irigații

 IPSO Irigații dispune de tehnologii avansate și soluții complete in materie de irigații care să crească randamentul producției indiferent de nivelul de precipitații din perioada respectivă.

Creșterea productivității cu până la 100% Investițiile în sistemele profesionale de irigații permit creșterea randamentului recoltelor cu până la 100%, vor reduce substanțial costurile cu forța de muncă și vor oferi stabilitate și profitabilitate, fără a fi influențate de fluctuațiile climatice.

Sistemele noastre de irigații sunt potrivite pentru ferme mici, medii și mari, iar specialiștii noștri sunt pregătiți să ofere soluții potrivite și consultanță partenerilor noștri, fermierii.

Trăgând linie după acești trei ani, putem spune că efortul, energia și entuziasmul membrilor echipei ne-au transformat într-un grup de specialiști capabili să înțelegem nevoile fermierilor și să găsim soluții adaptate fiecărei ferme, cu răspuns atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, care să țină cont de prețuirea resurselor naturale și de eficientizarea folosirii lor.

Dorim să continuăm să ne dezvoltăm cunoștintele, parteneriatele și domeniile de activitate pentru a putea fi alături de fermieri și agricultură acum, dar și în viitor.

Această echipă se va reuni de astăzi sub numele de IPSO Irigații și vă promitem că vom rămâne în continuare un partener de încredere pentru tot ceea ce înseamnă sisteme inteligente și moderne de irigații.