ATENȚIE! Noi aprobări la „Casa Verde Fotovoltaice”!

3

Comunicat important pentru cei care s-au înscris în programul „Casa Verde Fotovoltaice 2023”: Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat vineri că a fost publicată o nouă listă de beneficiari care au primit undă verde pentru instalarea panouri fotovoltaice, numărul acestora ridicându-se până în momentul de față la peste 19.000.

„Am publicat astăzi încă o listă cu beneficiari ai Programului Casa Verde Fotovoltaice înscriși în sesiunea din 2023. Avem până acum peste 19.000 de noi viitori prosumatori care au primit aprobarea de a instala panourile fotovoltaice. Depunem toate eforturile ca bugetul AFM să fie aprobat cât mai repede de către Guvernul României, astfel încât să putem publica toate dosarele declarate eligibile de către instalatori”, a precizat președintele AFM, Laurențiu-Adrian Neculaescu, în comunicatul remis vineri readcției AgroTV.

Lista dosarelor acceptate în cadrul acestui program este publicată pe site-ul www.afm.ro, la secțiunea aferentă Programului Casa Verde Fotovoltaice – sesiunea 2023.

Reprezentanții AFM menționează că durata de implementare a proiectului este de 12 luni de la data publicării listei.