Gărgărița este recunoscută drept cel mai periculos dăunător al fasolei, având 3-4 generații pe ani. Acest dăunător are capacitatea de a afecta valoarea biologică a boabelor, conținutul bobului, cotiledoanele și embrionul fiind distruse în întregime. De aceea, este important să faceți tratamentele necesare la timp, pentru a vă asigura că recolta dumveanoastră nu va fi atacată. În videoclipul de mai jos, Dr. Ing. Horia Ghibu vă prezintă cele mai bune produse cu care puteți realiza tratamente, pentru a vă salva fasolea de atacul gărgărițelor.
Agropress utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe acest website. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări impuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în privința prelucrării datelor cu caracter personal (GDPR). Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Confidențialitate și de utilizare a cookie-urilor. Prin continuarea navigării pe website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie.