Managerul Covalact, în Consiliul de Administrație al Plafar

691

Cornel Dănilă, directorul general al producătorului de lactate Covalact, a fost ales de Ministerul Economiei pentru a reprezenta statul român în Consiliul de Administrație al Plafar.

Trei noi persoane au fost alese în CA al cunoscutului lanț de magazine cu produse naturiste. Pe lângă Cornel Dănilă, au mai fost nominalizați Bogdan Spuză, cu experientă în marketing și sectorul bancar, și Radu Pop, consilier juridic la Transelectrica.

”Tinand cont de obiectivul principal al Societății Naționale Plafar SA, și anume diversificarea canalelor de distribuție a produselor proprii în piața de profil, s-a concluzionat că experiența unui profesionist în domeniul financiar, a unuia în domeniul FMCG, precum și a unuia în domeniul juridic sunt necesare în cadrul Consiliului de Administrație nou format. Procedura de selecție a fost realizată de către Departamentul pentru Privatizare și Administrarea Participațiilor Statului în baza OUG nr. 109/2011 privind guvernanta corporativă a întreprinderilor publice, în lunile martie-iunie 2016”, a anunțat Ministerul Economiei.