Registrul Auto Român, anunț pentru toți proprietarii de tractoare și utilaje agricole!

1

Registrul Auto Român (RAR) vine cu un anunț important pentru proprietarii de tractoare și utilaje agricole autopropulsate, legat de atestarea omologării (CIV) sau efectuarea inspecției tehnice periodice (ITP).

„Zilnic, colegii noștri de la Departamentul Omologări Individuale și Inspecții Tehnice sunt pe teren cu autolaboratoarele mobile pentru a sprijini deținătorii de tractoare agricole și mașini autopropulsate pentru lucrări să obțină CIV sau să efectueze ITP în localitatea de domiciliu. În cazul acestor categorii de vehicule, Registrul Auto Român poate efectua operațiunile necesare emiterii CIV sau pe cele specifice verificării tehnice periodice în teren, pentru ca fermierii să nu mai fie nevoiți să transporte mașinile grele la o reprezentanță RAR sau la o stație ITP”, se arată într-un anunț postat pe pagina oficială de Facebook a instituției.

În acest sens, reprezentanții RAR recomandă proprietarilor de tractoare și mașini agricole autopropulsate să ceară sprijinul autorităților locale pentru organizarea deplasării echipelor RAR.

Datele de contact ale reprezentanțelor județene RAR sunt disponibile aici.