Home Viata la tara Alunecari de teren in comuna vasluiana Ivesti

Alunecari de teren in comuna vasluiana Ivesti

869 views

Condițiile meteorologice nefavorabile înregistrate în perioada 20-22 aprilie au declanșat o serie de alunecări de teren în comuna vasluiană Ivești, potrivit Instituției prefectului Vaslui, în zonă existând riscul ca un bazin ce alimentează satul reședință să fie avariat.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLA. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

“Împreună cu Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Gheorghe Blagoci, și primarul comunei Ivești, Nistor Dumitrache, am verificat la fața locului situația apărută și am constatat că deocamdată fenomenul alunecărilor de teren este ținut sub control. Vom forma la nivel de județ o comisie de evaluare, pentru a stabili măsurile urgente de stopare a alunecărilor de teren. Vom monitoriza în continuare situația apărută, astfel încât să preîntâmpinăm anumite dezastre, mai ales că în zonă se află unul din cele trei bazine de alimentare cu apă a localității”, a declarat prefectul județului Vaslui, Isabel Bogdan.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PRETURI

Acesta a precizat că, pentru moment, nu se pune problema ca zona să rămână fără apă, deoarece celelalte două bazine nu au fost afectate de alunecările de teren. După primele evaluări, pagube însemnate sunt înregistrate pe anumite suprafețe de vii și pășune, afectate de fenomenul alunecărilor de teren.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017