Home exclusiv Bacău: Campanie pentru reducerea poluării cu nitraţi

Bacău: Campanie pentru reducerea poluării cu nitraţi

780 views

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează marți, 6 septembrie, la Bacău, o dezbatere publică care va avea ca temă analiza cadrului normativ referitor la reducerea poluării cu nitrați, măsurile pentru prevenirea poluării, precum și sursele de finanțare pentru investițiile care susțin aceste demersuri.

Dezbaterea face parte campania 2016 a proiectului ‘Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienți’, și se va desfășura la sediul Agenției de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Bacău, str. George Bacovia nr. 20, între orele 10-17.

Evenimentul se adresează autorităților publice locale, autorităților cu responsabilități în domeniu, precum și specialiștilor, mediului academic și societății civile din județul Bacău. La dezbatere vor participa și vor avea intervenții reprezentanți ai autorităților centrale, experți din domeniul protecției mediului, membri ai comunității academice, reprezentanți ai diferitelor instituții implicate în implementarea, monitorizarea și controlul Directivei Nitrați.