Castelul Bran va putea fi vizitat gratuit în Noaptea Muzeelor

503

Castelul Bran, cel mai vizitat obiectiv turistic din România, are acces gratuit pentru turiști pe 20 mai, în intervalul orar 20.00-24.00, în cadrul evenimentului Noaptea Europeană a Muzeelor.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

“O vioară și un acordeon vă invită la Castelul Bran, sâmbătă, 20 mai, la ceas de seară. Își vor spune povestea, de la ora 20.00 până la miezul nopții, prin intermediul formației “Duo Cafe” din Brașov. O poveste despre istoria noastră, despre frumusețea și curajul Reginei Maria, despre legenda Contelui Dracula. Cel mai vizitat obiectiv turistic din România capătă un farmec aparte, sporindu-și aura de misterios și înfricoșător, în negura nopții. Podelele scârțâie, umbrele se preling pe lângă pereții reci, iar liliecii își fac rondul, deasupra impunătorului edificiu, într-un zbor haotic“, se arată în comunicatul menționat.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Atmosfera va fi îndulcită în Sala de Muzică “Regina Maria”, unde vioara și acordeonul vor prinde viață printre partituri consacrate, iar personalul Castelului va ghida vizitatorii într-un tur unic, de neuitat. Ultimii vizitatori vor putea intra în Castelul Bran la miezul nopții.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

Castelul Bran se alătură, an de an, celor 3.000 de muzee din Europa care sărbătoresc evenimentul, se mai arată în comunicatul citat.