Ceea ce Dumnezeu a unit, omul sa nu desparta!

626

A face actiuni in afara vointei lui Dumnezeu este o mare dauna pentru viata noastra.

Doi soti uniti in fata lui Isus, care se despart, il ofenseaza pe Domnul si creeaza rani mari lor si fiilor, dar si intregii societati. Vino, Isuse, sprijina sotii crestini cu lumina si puterea Duhului Sfant, ca sa nu cedeze in fata deselor ispite inselatoare, care ii fac sa cada pe aceia care iubesc placerea si uita de tine!

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”