CONCURS FOTO FRANCO-ROMAN PE TEMA POLITICII AGRARE COMUNE

640

Ce este PAC pentru mine?   –   Concurs foto organizat între Franța și România axat pe 3 teme: mediu, tinerii și zonele rurale, alimentație.

Cu ocazia președinției UE a României din ianuarie până în iunie 2019, Franța și România consolidează legătura lor istorică prin intermediul unor evenimente culturale și economice susținute prin Sezonul Franța-România. 
Un concurs foto este organizat în Franța și România între lunile august și octombrie 2018, în jurul unei teme comune: Politica Agricolă Comună, pentru mine, ce înseamnă?

Acest concurs este deschis studenților francezi și români care au o formare agricolă și de dezvoltare rurală, și continuă schimburile intense care au avut loc între Franța și România. Astfel, în 2017, peste 50 de unități agricole franceze au dus la bun sfârșit diverse proiecte de cooperare cu România pentru partajarea de experiență tehnică, practici și cunoștințe prin intermediul formărilor și schimburilor școlare.

O temă în centrul actualității!

Negocierile pentru noua Politică Agricolă Comună 2020-2027 încep să se materializeze, poziționările și parteneriatele se consolidează. În acest context, dorim să împărtășim între studenți, formatori, profesori și profesioniștii din lumea agricolă, istoria Politicii Agricole Comune și impactul său astăzi.

Un juriu excepțional si 20 de premii

6 membri compun juriul: fotografi Sorin Onisor, Dan Mirica și Raluca Ene, fotografi români, și fotografii Xavier Remongin, Pascal Xicluna și Cheick Saidou de la Ministerul Agriculturii și Alimentației din Franța.

Vouchere cadou de 110 și 150 € / 500 și 700 RON oferite de Carrefour România și Groupama România.

Cei mai mari bucătari oferă o invitație la restaurantele lor pentru 2 persoane

Găsiți regulile și formularul de completat aici:   https://goo.gl/CEwPpF