Home Viata la tara Dreptatea ta va merge inaintea ta

Dreptatea ta va merge inaintea ta

674 views

Este ca si cum Domnul ne-ar spune: “In acest timp de convertire si de penitenta doresc postul tau, dar doresc ca acesta sa fie expresia unei iubiti fata de mine si fata de fratii tai”.

Parintii Bisericii ne recomanda umilinta si pocainta inimii ca atitudine care trebuie sa insoteasca intotdeauna postul. Duhule Sfinte, daruieste-ne intelepciune si generozitate in acest itinerar penitential!

Dumnezeu ne vorbeste, semn ca ne considera capabili sa raspundem, ca ne iubeste! Daca nu ne-ar vorbi, am fi cu adevarat in gol, un gol care seamana cu moartea. „La cine vom merge? Numai tu ai cuvintele vietii vesnice”, spune Petru lui Isus. „Cuvintele mele nu vor trece”, ne asigura Domnul!

AgroPress, folosind calendarul bisericii romano-catolice, iti prezinta in fiecare zi cuvantul prin care Dumnezeu se face cunoscut, ne mangaie, ne purifica, ne da indicatii pentru viata, ne elibereaza, ne cere colaborare, ne ofera curaj, senitatate, chei pentru a deschide inimi inchise, depoziteaza in noi iubire, putere si bucurie.

Le-am pregatit cu bucurie si emotie. Bucurie, pentru ca este o mare slujire a face sa ajunga cuvantul in casa ta. Emotie, pentru ca aceasta slujire sfanta este slujirea ingerilor si a apostolilor, iar noi suntem mici si pacatosi.

Sursa: Fraternitatea „Isus cel Inviat”